Öppen repetition 27 maj!

Partille kammarorkester bjuder in till en öppen orkesterrepetition måndag 27/5 i Partille Församlingshem.

Vår spelsäsong börjar lida mot sitt slut, men innan vi lägger stråkarna på hyllan helt tänkte vi bjuda in till en öppen orkesterrepetition för regionens stråkmusiker.

Alla stråkmusiker välkomnas – ung som gammal, erfaren eller novis. (Notkunskap är dock en fördel).
Det enda man behöver är att dyka upp med sin fiol, viola, cello eller kontrabas – så står vi för noter, notställ, gott sällskap och fika.

Plats: Partille församlingshem
Tid: 27 maj 19:00 – 21:15

Vi kommer att spela en blandad stråkrepertoar – enklare stycken och folkmelodier, både välkänt och mindre känt. En hel del av stycken har vi t ex använt som uppvärmningsstycken under vårens repetitioner. Exakt vad det blir får vi se 😉

Vi vet att det finns många som en gång spelat i såväl kulturskola som ungdomsorkester eller fritidsorkester men av olika blandade anledningar inte fortsatt. Och att det finns de som kanske börjat spela senare i livet men inte riktigt hittat, eller vågat, ta steget och prövat spela med en orkester. Det är många av oss i orkestern som gjort precis samma ”resa” och hittat spelglädjen tillsammans igen. Känner du igen dig och skulle vara sugen att sitta in på ett opretentiöst öppet rep med oss? Då är det inget att tveka på.

I mars genomförde vi den avslutande delen Da Capo i vårt Arco-Attacca-Da Capo-projekt där vi bjöd in till en öppen spelträff en lördagsförmiddag. Det blev väldigt lyckat – inte minst då en av deltagarna valde att löpa linan ut och nu sitter med i Partille kammarorkesters cellosektion. Läs mer om Da Capo här.

Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss på info@partillekammarorkester.se så skall vi göra vårt bästa för att reda ut eventuella tveksamheter.

Dela på Facebook
fb-share-icon