Workshop – Julmusik för Stråkar 2022

Partille Kammarorkester bjuder in till öppen workshop med jultema måndag 5/12

Längtar du efter att spela i en stråkorkester? Har du kanske spelat förut men det var länge sedan? Eller vill du bara prova ett nytt spelsammanhang? Välkommen att spela med oss!


Måndag den 5/12 bjuder Partille Kammarorkester in dig som spelar violin, viola, cello eller kontrabas till vårt sista rep för terminen. Dirigent Finn Rosengren och konsertmästare Malin Bergman leder en workshop med julmusik passande för stråkorkester.

Är du ung, pensionär eller mittemellan spelar ingen roll, vi delar spelglädje under samma förutsättningar. Det blir traditionella jullåtar, Corellis julkonsert ”Fatto per la notte di natalo” och första satsen i Karl Jenkins Palladio. Noter skickas givetvis ut i förväg. 

Anmälan till workshopen 5/12 är stängd

Skulle du vilja spela med oss, eller pröva på och sitta in på någon kommande repetition 2023, så hör gärna av dig till info@partillekammarorkester.se

Ungefärliga hålltider workshop – Julmusik för Stråkar 2022

19.00 Workshop med julmusik för stråkar, Finn Rosengren
20.10 Fika och info från styrelsen
20.30 – 21.15 Fortsättning workshop

Lokal: Partille Församlingshem

Partille Kammarorkester 2022


Övrig information

Workshopen 5/12 anordnas med hjälp av bidrag från Partille Kommun och rapporteras enligt Kulturens regler för studieförbundsverksamhet. Vid bekräftad medverkan kommer vi därför behöva ta in ytterligare personuppgifter i form av personnummer.

Delar av workshopen kan komma att fotodokumenteras samt användas för spridning i våra sociala kanaler och på hemsidan. Vid medverkan kommer vi därför även att be dig fylla i ett separat samtyckesformulär.

Har du några frågor och funderingar?
Skicka ett mail till  info@partillekammarorkester.se 
eller kontakta ordförande Ingeborg Palmér på 0797964481 


Dela på Facebook
fb-share-icon