Konsert – ”Skymning, Gryning” på Björkö

Delar av Partille Kammarorkester med solister, kör och piano

Plats

Equmeniakyrkan Bohus-Björkö

Datum

2024 04 28


2023 då vi framförde Thomas Enroths och Thomas Lundins tolv satsers fredsverk ”Skymning, gryning – att stiga ut ur krigets skugga” var vi full orkester i Öckerö Kyrka. Den här gången var vi en betydligt mindre ensemble, i en betydligt mindre lokal, och ställde med kort varsel upp med tre fioler, en altfiol och en cello från Partille kammarorkester. Under ledning av Magnus Wassenius, tillsammans med en 70-mannakör, sångsolister, recitatörer och pianist Marcin Dominik Gluch.

Dirigent – Magnus Wassenius
Solist – Johanna Askeroth, sopran
Solist – Lena Bäcklund, mezzosopran
Solist – Sören Renulf, tenor
Solist – Marcin Dominik Gluch, piano
Konsertmästare – Malin Bergman           


Dela på Facebook
fb-share-icon