Workshop – Julmusik för Stråkar

Partille Kammarorkester bjuder in till workshop med jultema 13/12

Längtar du efter att spela i en stråkorkester? Har du kanske spelat förut men det var länge sedan? Eller vill du bara prova ett nytt spelsammanhang? Välkommen att spela med oss!


På Luciadagen 13/12 bjuder Partille Kammarorkester in dig som spelar violin, viola, cello eller kontrabas till vårt sista rep för terminen. Stråkpedagog Malin Bergman leder en workshop med julmusik passande för stråkorkester.

Är du ung, pensionär eller mittemellan spelar ingen roll, vi delar spelglädje under samma förutsättningar. Det blir traditionella jullåtar, Corellis julkonsert och Telemanns Concerto Polonois. Noter skickas givetvis ut i förväg. 

Möjlighet för intresseanmälan är nu avslutad

Men vill du komma och spela med oss någon annan gång är du givetvis välkommen att höra av dig.


Program workshop – Julmusik för Stråkar

19.00 Workshop med julmusik för stråkar, Malin Bergman
20.10 Luciafika och info från styrelsen
20.30 – 21.15 Fortsättning workshop, eventuellt inspelning

Lokal: Partille Församlingshem

Partille Kammarorkester
Partille Kammarorkester 2021


Övrig information

Workshopen 13/12 anordnas i samarbete med studieförbundet KULTURENS och rapporteras enligt Kulturens regler för studieförbundsverksamhet. Vid bekräftad medverkan kommer vi därför behöva ta in ytterligare personuppgifter i form av personnummer.

Under hösten har orkestern haft ett pågående projekt med ljud- och videoinspelning. Delar av workshopen kan komma att spelas in eller fotodokumenteras samt användas för spridning i våra sociala kanaler och på hemsidan. Vid medverkan kommer vi därför även att be dig fylla i ett separat samtyckesformulär.

Har du några frågor och funderingar?
Skicka ett mail till  info@partillekammarorkester.se 
eller kontakta ordförande Ingeborg Palmér på 0797964481 


Dela på Facebook
fb-share-icon