Snart sommar, men först lite mer musik!

Terminens sista konsert framfördes somrigt och värdigt med Förklädd Gud i Jonsereds kyrka. Partille Kammarorkester tar nu sommaruppehåll från måndagsrepetitionerna, men innan vi tar sommarlov helt och hållet återstår två event, med mindre ensemble och musik av helt annan och folkligare karaktär:


Oluffs Galej

17 juni kl 11-17

Partille Kommuns Barn- och ungdomsfestival ”Oluffs Galej” bjuder på program med artister på scen, ponnyridning, ansiktsmålning och en massa föreningsaktiviteter för barn. Självklart är vi med på ett hörn också!

Partille Kammarorkester föreningsaktivitet kl 12-14.30: 

Gå en tipspromenad med musiktema och vinn priser sponsrade av ”Musikskolan.se”. PKO underhåller med kammarmusik med folkligt och somrigt inslag. I pauserna berättar vi mer om föreningen, och nyfikna barn och vuxna får gärna prova att spela med stråke! 

12.00-12.30 – Musikalisk poängpromenad med Partille Kammarorkester 

12.45-13.15 – Arco –  ”Med stråke”
Drop in frågor, Lär dig hur man håller i en fiol och stråke, info om konserter och workshops i höst m m

13.15-13.45 – Musikalisk poängpromenad med Partille Kammarorkester

14.00 – Prisutdelning av poängpromenaden 
Vinster sponsrade av Musikskolan.se  (Öckerö) 

Läs mer om eventet och se hela programmet här


Midsommarfirande vid Kåsjögården

23 juni kl 14-16

Det blir traditionsenligt midsommarfirande med musik, stångklädning och -resning och självklart dans runt midsommarstången. Violinist Ingrid Sjönnemo, folkmusiker Jack Johansson och medlemmar ur Partille Kammarorkester spelar folkmusik och sommarvisor.

Läs mer om midsommarfirandet och se hela programmet härSen tar vi sommarlov på riktigt, och samlas igen i augusti när det är dags att börja repa inför den Västsvenska orkesterfestivalen med Syskonorkestrarna i Väst som går av stapeln 29-30 september. Det blir två fullspäckade musikdagar med inte färre än 15 olika orkestrar i den nybyggda Frihamnskyrkan i Göteborg.

Håll ögon och öron öppna för mer information!

Dela på Facebook
fb-share-icon