Föreningsfrukost i Partille kommun

Representanter från Partille Kammarorkester deltog 11 maj vid Partille kommuns årliga föreningsfrukost på John Scott’s arrangerad av kommunens nya föreningskonsulent Jonatan Lööf

Ca 40 personer från olika föreningar i Partille samlades för frukost och information om kommunens arbete för ett aktivt föreningsliv vilket ger ett tillfälle att nätverka. Vi fick bland annat information om arbetet med att göra föreningslivet  tillgängligt även för de med funktionshinder, om aktivitetslots för äldre, om föreningsarkivet och Jonathan Lööf berättade om en nyrenoverad lägergård på Flatön som kan hyras av Partilleföreningarna. 

Partille Kammarorkesters ordförande Ingeborg Palmér var tillfrågad att presentera orkesterns verksamhet. Då tekniken tyvärr inte var tillgänglig för bildvisning, läggs presentationen ut här.


Presentationen innehåller inspirationsbilder från senaste årens viktiga händelser och konserter och ger kort info om kommande projekt. T e x projektet Arco-Attacca-DaCapo där PKO i dagarna blivit beviljad nyorienteringsbidrag från Ideell Kulturallians för projekt som kan stötta att fler personer – både unga och vuxna – kan hitta ett aktivt föreningsliv via stråkmusiken! 

Vi kommer kontinuerligt lägga ut mer info om aktuella händelser via vår hemsida.
Vid frågor och intresse av samarbete – kontakta oss gärna

Mvh ordförande Ingeborg Palmér 

Dela på Facebook
fb-share-icon